8097 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo hyvinvointivalmentajalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.10.2016 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8097 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Hei

Olen hyvinvointivalmentaja, joka kaipaa persoonaansa ja valmennustapaansa napakkaa logoa. Tarjoan valmennusta ihmisille, jotka kaipaavat muutosta elämäänsä, joka voi olla työhyvinvointiin, työnhakuun etc.

Valmentajana olen innostava, positiivinen, kannustava ja osaan haastaa asiakasta sopivasti, jotta valmennuksessa syntyy oivalluksia jolloin asiakas pääsee hänelle merkitykselliseen tavoitteeseen. Omat vahvuudet hyvinvoinnin alueella ovat erityisesti henkinen hyvinvointi sekä ravitsemus.

Logolla haluan viestiä positiivisuudesta, innostuksesta, asioiden merkityksellisyydestä, toivosta. Omia lempivärejä ovat oranssi ja vihreä. Logon pitäisi myös sopia yritykseni nimeen: (nimi lisätiedoissa).

Logoa tulen käyttämään FB:ssä, webbisivuilla, laskutuksessa etc. en osaa vielä määritellä tarkkaan missä kaikkialla. Toivottavasti näistä saa jotain irti :)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?