8096 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Joomla, Drupal, Opencart, Magento, Wordpress, Woocommerce osaajia etsitään

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.10.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8096 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Toimimme Hosting & Domain palvelu alalla, Yhtiömme on perustettu 2002 ja olemme tarjonneet näitä palveluita jo 14 vuotta.

Etsimme nyt yhteistyökumppaneita jotka tulisivat tarjoamaan asiakkaillemme mm Drupal, Opencart, Joomla, Magento, Wordpress, Woocommerce sivustojen valmistusta. Toivomme myös että myisitte hosting palveluamme asiakkaillenne.

Meidän kauttamme saa myös SMS Palvelimen.

Tekisimme yrityksellenne oman alasivun jonka kautta tulisi yhteydenottoja teille, Eli etsimme puolestanne asiakkaita omalla sivustollamme. Haluaisimme mahdollisen provikan tai kiinteän summan per hankittu asiakas jolloin molemmat hyötyvät. Lähdemme myös tekemään google adwords + facebook markkinointia joulukuussa 2016.

Etsimme IT alan yrityksiä, Jotka ovat erikoistuneet Joomla, Drupal, Magento, Opencart, Wordpress, Woocommerce alustoihin. Verkkokauppa asiakkaat saavat kauttamme Paytrail maksutavat sivustolle!

Lisäksi etsimme markkinoinnin osaajia, Google adwords, Facebook mainokset ym. Eli haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaat ja kattavat palvelut jo ennen hosting tilin avaamista!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?