8097 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Räätälöidyt WP-kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.10.2016 | Budjetti: 5000 - 10000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8097 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Etsimme sivustolle (osoite lisätiedoissa) tekijää. Ethän pelästy tämän hetkistä näkemääsi :)

Sivusto on ollut täysin passiivinen useita vuosia, ja tarkoituksena on lähteä nyt kaupallistamaan sivustoa aktiivisesti. Sivustolla on tänä päivänä noin 55.000 uniikkia kävijää kuukausittain, ja tähän asti liikenne on ajettu oikeastaan 100%:sti hakukoneiden kautta ns. liikenne edellä -ajatusmallilla, mutta nyt on tarkoitus kaupallistamisen myötä ilman muuta siirtyä laatu edellä -ajatteluun.

Jatkossa nimiaihepiiri tulee kohtaamaan muun vauva- ja lapsisällön ja sisällöstä on tarkoitus tehdä "oikeannäköistä" eli käyttää valtavasti ihan oikeita ihmisiä ja tarinoita - teksteinä, kuvina, videoina: hyvää sisältöä nätisti paketoituna, vauva- ja lapsiperheille. Mielellään myös käyttäjät eri kanavien kautta osallistaen.

Kohderyhmät:
Nuorten lasten ja vauvojen vanhemmat - tulevat ja nykyiset.

Etsimme sivustototeutusta, joka toimii luonnollisesti hyvin sekä mobiilissa että millä tahansa laitteella. Haluamme hyvän, toimivan, näyttävän ja käyttäjäystävällisen sivuston, joka mahdollistaa haluamamme ajatukset sivuston suhteen.

Kun lähestyt meitä, annathan heti joitakin referenssejä aikaisemmista töistä, jotta emme tuhlaa toistemme aikaa. Kiitos ymmärryksestäsi tämän suhteen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?