8097 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Intranetin rakennus kasvavalle yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 29.9.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8097 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Meillä on nettisivujen rakennetta varten idea valmiina mutta koodaaja puuttuu. Ideana on rakentaa nettisivut johon on kirjauduttava sisään henk.koht tunnuksilla (yrityksen omat tunnukset). Sivuilla työntekijät pääsevät näkemään yrityksen tulevat projektit kalenterista ja voivat valita mihin projektiin olisivat kiinnostuneita osallistumaan. Kiinnostuneiden perusteella pystymme helposti kokoamaan yhteen projektiryhmän ja jakaa nettisivun kautta valituille henkilöille valitut tiedostot. Sivulla oltava mahdollisuus ryhmäviesteihin projektiryhmälle sekä yksityisviesteille.
Kyseessä siis yhdistelmä facebookkia (oma profiili, chat mahdollisuus) sekä työvuorosuunnittelua ja tiedostojen jakoa keskenään.
Suunnitelmat, valmiit tekstit sisältöä varten sekä tarvittavat kuvat teemme itse. Sivut tulisi olla valmiina viimeistään maaliskuussa 2017.
Sivua tulee käyttämään aktiivisesti arviolta 300 henkilöä.
Pyydän tarjouksia & lisäkysymykset sähköpostiini.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?