8093 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut lastensuojelujärjestölle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 15.9.2016 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8093 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvitsemme uudet kotisivut yhdistyksellemme tai kunnon päivityksen vanhoihin. Käytössä on nyt wordpress, joka on käytettävyydeltään ollut kohtuumiellyttävä. Tärkeintä on helppokäyttöisyys sekä kävijöiden että päivittämisen osalta. Mobiilikäyttö on tällä hetkellä lähes mahdotonta, eli uusilla sivuilla tämä tulisi olla huomioituna, samoin videon ja sosiaalisen median helppo lisääminen/integroiminen. Visuaalinen ilme pysyisi samana, eli keinuva lapsi ja puu, näihin on materiaali valmiina ja käyttöoikeudet. Tosin valikoiden värimaailmaa voisi hiukan keventää, vaikkakin yhdistyksen päävärit ovat oranssi ja tummansininen.

Sisältö on lähinnä tekstiä ja kuvia, kuvagallerioiden/esitysten luominen nykyistä helpommin olisi plussaa, samoin yksittäisten videoiden lisääminen, samoin jokin helpompi "ajankohtaista"-palsta olisi hyvä. Kalenteria tms ei tarvita. Tekijän olisi syytä varatua tyhmiin kysymyksiin, emme ole alan ammattilaisia emmekä hallitse ammattislangia. Myös muista hyväksihavaituista ominaisuuksista kuin mainituista saa tehdä tarjouksen, tai eritellä tarjoukseen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?