8093 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yritys haluaa uusia kotisivunsa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 5.9.2016 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8093 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei, olen alkukesästä luonut yritykselleni kotisivut. Nykyiset sivut löytyvät osoitteesta (osoite lisätiedoissa)

Haluaisin tehdä sivuista uudet versiot, jotka olisivat ensisijaisesti selkeät, mutta myös näyttävät ja informatiiviset.

Isoin työ on kaiken infon kokoaminen helposti lähestyttävään ja myyvään muotoon. Nykyisten kotisivujen lisäksi tieto pitäisi kerätä omasta henkilökohtaisesti portfoliostani (osoite lisätiedoissa) ja yrityksen tapahtumiin luodusta markkinointimateriaalista. Tähän erityisesti tarvitsen ulkopuolista näkemystä.

Kuvamateriaali on toistaiseksi vaatimatonta ja kuvamateriaalin tulen uusimaan kotisivujen päivityksen yhteydessä. Kotisivujen suunnittelija saa myös antaa ehdotuksia, minkätyylistä kuvaa olisi hyvä sivuille saada.
Uusilla kotisivuilla tulee olemaan vähän nykyistä enemmän sisältöä, koska lanseeraamme uusia tuoteryhmiä kotisivujen avaamisen yhteydessä.

Sivut pitäisi myös kääntää englanniksi ja verkkokauppaa päivittää. Se, kuinka suuren vastuun verkkosivujen suunnittelija saa näiden asioiden toteutuksesta, riippuu kustannusrakenteesta.

Olen itse tehnyt kotisivuja ja Html & Css taittuu, joten sivut pitäisi olla itse helposti päivitettävissä, mutta pohjien luontiin itselläni ei ole aikaa eikä tarpeeksi osaamista.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?