8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkosivusto hankkeelle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 3.9.2016 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme teknistä toteuttajaa verkkosivuhankkeelle, jonka on tarkoitus avautua 1.1.2017 osana Suomi100-juhlavuotta. Hankkeen tarkoituksena on tuoda Suomen ainutlaatuinen tarina näkyväksi henkilöhistoriallisesta näkökulmasta. Hanke yhdistää tekstiä, kuvia, linkkejä ja videokuvaa sisältävän verkkosivun, aiheeseen liittyviä kävelykierroksia ja asiantuntijaluentoja.

Verkkosivulla esittelemme monipuolisesti 100 erilaista tekijää, jotka ovat olleet osaltaan rakentamassa Suomea sellaiseksi kuin se tänään on. Verkkosivuston tarkoituksena on tukea historianopetusta ja laajentaa sitä oppikirjoja pidemmälle. Sivusto perustuu Suomen karttaan, josta käyttäjä voi valita ja klikata auki haluamansa tekijän tarinan. Artikkelisivu sisältää tekstin lisäksi kuvia, liikkuvaa kuvaa tai linkkejä muualla verkossa sijaitsevaan sisältöön.

Sivusto tarjoaa myös alustan omien tarinoiden jakamiselle. Sivusto toteutetaan suomeksi ja ruotsiksi ja sen tulisi toimia myös puhelimella ja tabletilla.

Hanketta varten perustamme sosiaalisen median kanavat (Facebook, Twitter, Instagram), jotka näkyvät jotenkin myös sivustolla.

Sisällön tuotamme itse (tutkimus, artikkelit, kuva- ja muu materiaali), mutta luovassa suunnittelutyössä (ulkoasussa, käyttökokemuksessa) ja teknisessä toteutuksessa tarvitsemme apua. Sisältöjen lisäämisen tulisi olla mahdollisimman helppoa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?