8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Teknistä piirtämistä, kauniisti

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 26.8.2016 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8172 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsin graafisen alan monipuolista osaajaa, jota kiinnostaisi hieman pidempi yhteistyö hyväntekeväisyys järjestön lapsi- ja nuorisotyön kanssa.

Ensimmäinen toimenanto eroaa hieman muista. Vastaan leirikeskuksen toiminnasta, ja tarvitsen melko teknistä piirtämisapua pohjapiirrosten kanssa. Piirrokset tulevat muun muassa majoitushuoneisiin poistumisopasteiksi, pelastussuunnitelmaan kuvitukseksi sekä majoituskartoiksi. Varsinaiset tekniset pohjapiirrokset toimivat pohjana, mutta sisältävät paljon turhaa informaatiota, joka tekisi niistä opasteina epäselviä. Työ on jo osittain aloitettu toisen graafikon toimesta.

Tämän lisäksi suunnittelemme marras-joulukuussa leiritoiminnan esitteen, jossa otamme myös mielellämme apua vastaan, ja työparini toimittaa lasten lehteä, jonka graaffisen asun uudistamista on jo pidempään suunniteltu. Mielellämme käyttäisimme samaa, tuttua ja turvallista osaajaa useammassa projektissa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?