8098 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Multi vendor kauppapaikan luomistyö

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 15.8.2016 | Budjetti: +10000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8098 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Ideana on luoda verkkokauppa, joka keskitetysti välittää suomessa ja pohjoismaissa valmistettuja ja maahantuotuja tuotteita. Suomessa on paljon pieniä yrittäjiä, jotka valmistavat omissa tiloissaan kaikkea mahdollista tynnyrisanoista havupuu-uutejuomaan. Yhteisellä kaupalla saadaan tehokas jakelu ja tukkumyyntikonsepti kuluttajia ja vähittäiskauppiaita ajatellen. Olen toiminut yrittäjänä valmistavassa teollisuudessa, verkkokaupassa ja muissa kaupankäyntiin liittyvillä aloilla, huomaten että tehokkain tapa myydä ja ostaa omia tuotteita on jälleenmyynti portaali, jotka eivät sijoita varastoihin vaan välittävät valmiita tilauksia.

Pyydän tarjousta henkilöltä tai tiimiltä useasta itsenäisestä yrittäjästä koostuvan verkkokaupan luomiseen, jonka maantieteellinen sijainti on skandinaviassa ja myöhemmin euroopassa.

Alustaan tulisi olla mahdollista luoda oma sivu jokaiselle myyjälle, sekä muut verkkokaupalle olennaiset ominaisuudet kuten maksutavat yms. Ottamalla yhteyttä voin antaa lisätietoja.

Tarjouksen sijaan on mahdollista myös toteuttaa projektia kimpassa, jolloin yrityksen omistusosuus jaetaan sovitusti sijoitetun arvon mukaisesti. Kauppa pyörii provisioperiaatteella veloittaen jälleenmyyntiprosenti toteutuneesta kaupasta.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?