8098 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uudet nettisivut kansalliselle urheiluseuralle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.8.2016 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8098 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

olisi tarkoitus uudistaa kehnoja nettisivuja 2010-luvulle niin ominaisuuksien kuin ulkoasun osalta. Yhdistyksemme toimii usealla paikkakunnalla, mutta tarkoitus olisi alustavasti tehdä oma erillinen nettisivu Helsingin toimipisteelle alusta lähtien. Mitä ominaisuuksia sivulla pitäisi olla:
1). Ilmoittautumisjärjestelmä, eli että voi ihminen ilmoittautua tunneille ja nähdä lukujärjestyksen
2). Maksaa tuotteita (tällä hetkellä käytössä paytrail ja se toimii hyvin), integroida siis maksut toimiviksi nettisivuilla
3). Tarkoitus oli laittaa sivulle videoita ja päivittää mahdollisesti omin päin tai muutamia kertoja vuodessa yhdessä sivuntekijän kanssa.
4). Sivuston ja palvelimen pitäisi kestää ilmoittautumispiikkejä, eli noin 100-1000 kävijää yhtäaikaa muutamana päivänä vuodessa. Tämänhetkinen nettisivu ja palvelin molemmat hajoaa paineen alla ja jää asiakkaita saamatta.
5). Visuaalinen ulkoasu yhteistyössä jo palkatun suunnittelijan kanssa. Tyyppi tekee ulkoasun ja tästä ulkoasusta (värimaailma, logo) tehdään nettisivu. Ei siis tarvitse suunnitella alusta alkaen kaikkea, vaan soveltaa laadukas sivu valmiiden ideoiden pohjalta.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?