8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettisivujen päivitys

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 4.7.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Nettisivustolle (osoite lisätiedoissa) tarvitaan päivittäjä. Olemme julkaisemassa uutta äänilevyä, joten sivu pitäisi päivittää niin että ko. albumi nousee sivuston vasemmasta laidasta keskipisteeseen nykyisten videoiden tilalle. Videolinkit siirtyvät muualle.

Samalla tehdään päivitystä ulkoasuun, korvataan joitakin linkkejä uusilla, ja korvataan SoundCloud-playeri Spotify-playerilla. Sivuston dimensiot pysyvät periaatteessa samana (1 sivu josta linkkejä videoihin ja muualle). Perusperiaate on että hyödynnetään jo olemassaolevia hyviä juttuja (esim. pidetään valmiiksi koodattuja animaatioita mutta vaihdetaan niihin kuvat), ja tehdään suuremmat muutokset grafiikalla, ei koodauksella.

Muutosgrafiikat tekee sama graafikko kuin ennenkin, eli pääset työskentelemään ammattimaisessa tiimissä. Vastuullesi kuuluu se että sivusto aukeaa yhtä kevyesti ja joustavasti kuin nytkin, ja että se toimii moitteettomasti kaikissa selaimissa erilaisilla laitteilla. Nimenomaan toimivuus ja sivuston kevyt latautuminen on avainasemassa.

Tehtävää helpottaa se että saat graafikon suunnitteleman taustaleiskan jossa kunkin toiminnon paikka on esitetty. Kaikki kuvamateriaali tuotetaan sinulle sovitussa formaatissa. Koodi on helposti saatavissa. Taustalla ei ole mitään tietokantapohjaista järjestelmää: kyseessä HTML-koodi ja CSS-tyylejä. Hyvästä nykyisestä toimivuudestaan ja vilkkaasta ulkoasustaan huolimatta kyseessä ei ole raskas sivusto, ja haluaisimme pitää asian näin. Arvioithan omat koodaustaitosi tältä kantilta ennen tarjouksen jättämistä.

Yli 1.000€ laskuttavia ei voida harkita, koska työmäärä pidetään minimissä. Työn saa luotettava toimija joka tekee tämän parhaalla yhdistelmällä sivujen käyttömukavuutta (=todellista laatua loppukäyttäjälle) ja taitoa suoraviivaistaa omaa toimintaa (=edullinen hinta joka perustuu siihen että osaa optimoida omaa toimintaa yhteistyössä graafikon ja tilaajan kanssa). Projektia voidaan siis keventää yhteisellä suunnittelulla ja muutostöiden optimoinnilla: pidetään tästä halutessasi palaveri. Tarkoitus onkin että kaikki mukanaolijat pääsevät mahdollisimman vähällä työmäärällä.

Kerrothan missä aikataulussa pystyisit a) aloittamaan ja b) viemään päätökseen työn. Mikäli liität tarjoukseen työnäytteen, olisi kiinnostavin sivusto sellainen josta kävisi ilmi että osaat tuottaa mahdollisimman kevyesti avautuvan sivuston erilaisista automaatioista huolimatta.

Pitäisimme mielellämme jatkossa saman toimijan, mutta tämä ei ole kynnyskysymys ja pyydänkin jättämään tarjouksen kertatoimituksen pohjalta. Jos yhteistyö osoittautuu kaikkien kannalta toimivaksi, on sille luonnollisesti odotettavissa jatkoa nyt kun luottokoodarimmekin on siirtynyt toisiin tehtäviin.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?