8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo aloittelevalle yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 28.6.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Yrityksen päätuote on pieni puinen omakotitalo, jonka voi sijoittaa takapihalle.
Yritys on arkkitehti ja rakennussuunnittelu / konsultointi yritys. Yrityksen ainut tuote (tässä vaiheessa) on tämä tyyppitalo.
Asiakkaina on yksityisiä sekä yrityksiä.

Haluan, että yritys erottuu muista talopakettivalmistajista tyylillä ja laadulla.

Asiakaskunta (loppukäyttäjä) on yleensä joko nuori pariskunta tai n. 50v nainen. Asiakkaita kiinnostaa yleensä puutarha, ekologisuus, puhtaus (kemikaalittomuus, puhdas ilma, hyvä rakentamisen laatu), downshiftaus, omakotitaloasuminen.

Asiakkaat eivät etsi halvinta mahdollista taloa, mutta kuitenkaan kyseessä ei myöskään ole mitenkään elitistinenkään tuote. Lisää tietoa projektista, talosta ja yrityksestä: (linkir lisätiedoissa)

Logon tyyli saisi olla nykyaikainen mutta ei kuitenkaan niin ajan hermoilla että on jo vuoden päästä vanhan oloinen. Tärkeää olisi, että se olisi hyvin mieleenpainuva. Omaperäinen ja ehkä myös monimutkainen. Tyylikäs mutta ei tyylipuhdas.

Logoa on tarkoitus käyttää kaikessa yrityksen markkinoinnissa ja materiaaleissa. Mahdollisesti myös CNC-työstettynä vanerille itse talossa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?