8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 31.5.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme uusimassa kotisivujamme. Olemme liukuovijärjestelmiä valmistava yritys pääkaupunkiseudulla ja vientiin menee noin 50%, joten sivut tulee olla ainakin 8 kielellä. Itse tietenkin toteutamme sisällön käännökset.

Teemme b2b-bisnestä, joten emme tarvitse verkkokauppaa sivuillemme. Kuluttajille myynti hoituu n.350 jälleenmyyjämme kautta ympäri maan + ulkomaat. Meillä on todella paljon tuotteita jotka kaikki pitää olla sivuilla nähtävissä ja jokaisen tuotteen kohdalla tulee perustietojen lisäksi olla näkyvissä/ladattavissa erilaisia kuvia aina mittakuvista 3D-kuviin. Ja näitä tuotteita pitää olla helppo päivittää, lisätä ja poistaa.

Eli paljon dataa tulee sivuilla olemaan, mutta silti ne pitää olla selkeät.
Tärkeintä sivuissa on tyylikkään ja ymmärrettävän visuaalisen ilmeen lisäksi käytettävyys.
Sivujamme käyttää moni asiakkaamme kuten jälleenmyyjät jotka etsivät erilaista tietoa tuotteista, kuten asennusohjeita, videoita ja vaikka mikä tuote sopii minkäkin tuotteen kanssa.
Sivut tulee olla tietenkin responsiiviset, jotta toimivat eri päätelaitteilla.

Toinen tärkeä asia on päivitettävyys. Tämän hetkisellä softalla (nettisivutarjoajan oma ohjelma?) se on melko helppoa, mutta rajallista. Yrityksemme pääkäyttäjän pitää päästä käsiksi Headeriin ja Footeriin melkein mihin vaan osioon, jotta voimme tarvittaessa päivittää kaikkia osioita.

Kertokaa mitä te ehdotatte ja voisitte tarjota. Sekä antakaa vähän hintaa missä liikutaan.

HUOM! Yhteydenotot sähköpostitse!!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?