8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

WordPressin Cubic-teeman muokkaus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 29.5.2016 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme suomalainen ammattlaisista muodostuva vapaa klassisen baletin ryhmä. Olemme ovin voimin tehneet WordPressin Cubic-teemalla sivumme osoitteessa (osoite lisätiedoissa) ja homma toimii muuten, mutta

1) haluaisimme logomme vasempaan yläkulmaan (mikä omituisesti onnistuu Cubicin asetuksissa wordpress.com-saitilla, mutta ei org-versiossa), ja

2) haluaisimme "Featured"-merkinnät pois Cubicin tarjoamista etusivun laatikoista. Featured-teksti pakottuu teemassa näkyviin kun kiinnittää artikkelin.

Ymmärrämme, että emme ole rakentaneet sivustoa Cubicilla ihan niinkuin olisi pitänyt, eli sivut sivuina ja blogikirjoitukset artikkeleina, mutta ihastuimme Cubicin visuaaliseen ilmeeseen niin paljon, että järjestimme kaiken sisällön artikkeleina. Viisi ensimmäistä "sivua" on siis kiinnitettyjä artikkeleita, loput artikkelit tulevat toimimaan uutisina.

JOS satut tietämään vielä paremman teeman kuin Cubic, niin olemme valmis keskustelemaan isommastakin WordPress-projektista, koska sivustoa ei ole mitenkään isosti julkaistu missään. Haluamme tuoda näyttämöllä näkyvään taiteelliseen linjaamme sekä viestintäämme MTV-mäisyyttä ja meitä kovasti viehättää heidän sivustonsa www.musictelevision.fi, mutta Cubic nyt oli se, millä itse pääsimme sinne päin.

Anyway, nyt vain pitäisi tuo logo- ja Featured-asiat saada korjattua.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?