8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yksinkertaiset kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 27.4.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yritys valmistaa sotilas- ja muita viranomaisveneitä vaativaan ammattikäyttöön. Osa hankkeista on sotilassalaisia, minkä takia yritys on antanut itsestään tarkoituksellisesti hyvin vähän tietoa ulospäin. Nyt on tarkoitus tehdä kotisivut, jotka toimisivat yrityksen "käyntikorttina" ja yhteystietolähteenä viranomaisasiakkaille.

Tarkoitus on tehdä hyvin, hyvin yksinkertaiset sivut (todennäköisesti vain yksi tai kaksi sivua), joilla tuodaan esille yrityksen kaikkein keskeisimmät asiat ja erityisesti yhteystiedot. Tavoite on, että viranomaisasiakas, joka etsii tietoa yrityksestä (kuultuaan yrityksestä jo muuta kautta), näkee, että sellainen yritys tosiaan on olemassa, näkee yrityksen virallisen nimen ja löytää yhteystiedot, joiden kautta saa sitten tarvitsemiaan lisätietoja (jos niitä päädytään antamaan). Sivut tehdään pelkästään englanninkielisinä ja niihin ei tule mitään toimintoja (ei edes yhteydenottokaavaketta).

Haen sivujen tekijää, jolla olisi silmää ja näkemystä yksinkertaistaa asia pelkistetylle, mutta silti tyylikkäälle sivulle. Sivuista on jo olemassa (hyvin karkea) luonnos teksteineen ja se voidaan lähettää pyydettäessä.

Sivuille tulevaa kuvamateriaalia on vielä mahdollisuus täydentää toukokuun 1. viikolla ammattivalokuvaajan toimesta (koeajossa oleva vene kuvataan joka tapauksessa silloin huolella) ja haluttaessa saamme tehtyä 3D-suunnitteluohjelmalla hyvän näköisen piirustustaustan sivulle (jos sellaisen käyttöön päädyttäisiin).

Verkkotunnus ja webhotelli on jo olemassa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?