8080 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettiportaali

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 12.4.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8080 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme ystäväni kanssa aloittelemassa yritystoimintaa ja meillä olisi tarvetta web-developerille/web-designerille. Haemme ensisijaisesti tekijää meille töihin, pitkään työsuhteeseen, mutta oman yrityksen kautta laskuttaminenkaan ei ole täysin poissuljettu vaihtoehto, kuitenkin niin että sitoutuisi pidemmällä tähtäimellä tähän yritykseen, onhan tätä tarkoitus kuitenkin pitkään tehdä. Mikäli kiinnostusta on, on yritykseen mahdollista lähteä myös osakaspohjalta. Myös yritys voi olla osakkaana, jos näin sovitaan.

Tarkoituksenamme on luoda sivusto, jossa ihmiset pystyvät kilpailuttamaan palveluita, tai tilaamaan niitä suoraan. Sivusto on suunnattu yksityisille, yrityksille sekä taloyhtiöille. Sinä tekisit ohjelman ja kehittäisit sitä, me hoitaisimme markkinoinnin ja myynnin. Meillä on melko selkeä kuva siitä millainen sivuston tulee olla ja siitä kirjallisessa muodossa olevaa tekstiäkin löytyy.Taustatutkimusta tehtynä sen verran että kyseiselle palvelulle on tarvetta ja ihmiset olisivat sitä halukkaita käyttämään. Siinä asia hyvin lyhyesti. Kerron mielelläni lisää, jos kiinnostuit.

Sinulla tulisi olla hallussa softan kehittäminen, Web-suunnittelu, BackEnd-koodaus, tietokannat, Google-ohjelmat ym. Tärkeimpänä kuitenkin tuo BackEnd, web designereita kun tuntuu kohtuu helpolla löytyvän. Sivusto on tarkoitus julkaista aluksi suomen kielisenä, mutta laajentaa mahdollisesti joidenkin vuosien kuluttua kattamaan muitakin kieliä.


Terveisin Jussi ja Suvi


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?