8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tarjouspyyntö urheiluvaatteita myyvälle yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.4.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei!

Olemme avaamassa maahantuontia ja myynti tapahtuu lähinnä nettisivujen kautta. Nettisivujen tulisi siis olla toimivat, loogiset, helppo käyttää ja kestää suuriakin määriä asiakkaita, etteivät asiakkaat turhaudu sivujen hitauden takia tai siksi, että tuotteita on vaikea löytää. Suunnittelu on alkuvaiheessa, mutta sivut voisivat olla Sportamoren kaltaiset etusivultaan: Suuria kuvia, joista voi helposti valita kategorian, joka kiinnostaa eikä kerralla räjähdä liikaa informaatiota silmille. Kyseiset sivut toimivat ihan hyvin mobiililla ja palaavat tuotteen katsomisen jälkeen siihen kohtaan mihin jäätiin eikä hyppää sivun alkuun. Parannuksia saa tietenkin miettiä toimivuuteen, ja tarkoitus ei ole kopioida vaan lähteä vähän samalla tyylillä liikenteeseen: mahdollisimman yksinkertainen etusivu.

Kategoriakuvat voisivat scrollattaessa liikkua mutta esim. taustalle asettuva kuva pysyä paikallaan jne (tiedän että te professionalet tiedätte kaikkia cooleja juttuja mistä me tavikset voidaan vaan unelmoida).

Sivujemme sisältö, teema, yrityksen logo, kuvat, on valmiina. Tässä vaiheessa en vielä osaa tarkkaan sanoa paljonko tuotteita tulee myyntiin aluksi: onko kyse kymmenistä vai sadoista tuotteista joilla lähdetään liikenteeseen, mutta tämä selvinnee tulevien viikkojen aikana.

Olen vapaasti käytettävissä ja sivujen kaikenlaisille muutosehdotuksille avoin. Aika vapaat kädet tekijä tulee saamaan ja tuomaan omia juttuja kehiin niin paljon kuin pää kestää.

Plussaa tietenkin olisi jos tässä kanssakäymisessä olisi semmoinen positiivinen tekemisen meininki eikä pitkiä huokauksia kun pyydän jotain muutoksia, lisäyksiä, kysyn neuvoa tms.
Periaatteessa tällä hommalla ei ole hintakattoa, pääasia että sivut ovat paremmat ja hienommat kuin kenenkään muun ;)

Tarjouspyynnöt ja muut yhteydenotot meiliin.

Kiitos jo etukäteen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?