8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uudelle vaatebrändille verkkokauppa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.3.2016 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Moro!


Me ollaan kaksi liiketalouden opiskelijaa Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Me etsitään luotettavaa, osaavaa ja samanhenkistä yhteistyökumppania, joka jelppaisi meitä verkkokaupan perustamisessa.

Meidän brändi pohjautuu intohimoon tuoda suomalaisille jotain mukavaa ja hyvin istuvaa, mutta kuitenkin hyvännäköistä vaatetta kestävällä laadulla. Ensimmäinen mallisto kesälle -16 on saanut inspiraationsa myöhäsistä kesäilloista, kavereiden kanssa tehdyistä kalareissuista ja lähimetsässä juostuista lenkeistä. Paitojen materiaali on valittu tarkasti, samoin niihin tulevat printit ja rajaukset.

Me etsitään sellaista verkkokauppaosaajaa, joka ...

1) Tykkää tehä oikeasti yhteistyön avulla duunia. Me ei uskota semmoseen "Voitteko tehä meille nätin verkkokaupan niin me maksetaan teille" - tyyliseen ajatteluun. Paras lopputulos tulee kun oikeasti brainstormataan ja käydään läpi mikä on mahdollista ja mikä ei, ja tietty myös mihin hintaan.

2) Osaa tehä nättejä ja (myös mobiililla) toimivia verkkokauppoja. Tuotteiden määrä on melko pieni alkuunsa (noin kymmenkunta), joten verkkokaupan ei tarvii olla supertehokas ja monimutkanen. Kuha on visuaalisesti selkeä, erottuva ja meiän näkönen.

3) Tietää vähän kaikkee kaikesta, sillä me tiietään vaan vähäsen jostain. Vaikka ollaan teoriassa opiskeltu vaikka mitä yrittäjyydestä, vähittäis- ja muotialasta niin me kaivataan niitä kontakteja joilla ois antaa muutakin kuin valmis paketti.

4) Edelliseen liittyen, tietää ihan sikana koodaamisesta ja muusta mistä me aspa/markkinointi/visualistit ei tajuta mitään. Me ei tiedetä esim. Wordpressin ja Javan eroja, joten ois tosi kiva jos te tietäsitte. Tarvitaan siis apua hahmottamaan mitä oikeasti pystytään tekemään koodaamisen maailmassa.

5) Niinku tästä viestistä voi päätellä, me ollaan vielä nuoria ja huolettomia mutta älyttömän innokkaita. Me ollaan valmiita laittaan tähän omia säästöjä, koska tiedetään että saadaan ne takaisin myynnin ohella. Meillä ei ole monen tonnin budjettia verkkokaupan perustamiseen. Eli jos teette kauppja vain isojen yritysten kanssa, ette varmaan halua tehdä kanssamme yhteistyötä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?