7747 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

UUSI APP SOVELLUS

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 2.3.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7747 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tämä on iso projeksi johon vaadin että tapaamme henkilökohtaisesti ennen kuin paljastan yksityiskohtia jolloin sinun on allekirjoitettava salassapitosopimus.

Kuitenkin Koodaus liittyy ohjelmiston tekemiseen jota voi käyttää vaikka nyt ensisijaisesti kännykällä APP- sovelluksena.

Sovellus on periaatteessa ihmisen analysointia terveyden ja luonteen perusteella.
Olen itse psykokinesiologi ja hyvintointiohjaa ja käytän näitä tekniikoita työssäni missä minulla menee 30 min koneella menee 5 min antaa tulokset.

Lähinnä ajattelen ohelmistoa yrityksille sillä väärän ihmisen palkkaaminen on kallista!

Olen valmis siihen että perustamme yhdessä esim yrityksen ( minulla on jo oma) mutta tätä projektia varten ja jaamme voitot ja myymme tätä ihan maailman laajuisesti.

Joten en voi maksaa palkkaa tästä vielä vaan kun saamme ohjelman valmiiksi laitamme aina loppuun asti voitot puoliksi tai jos haluat jopa isomman osuuden sekin on mahdollista tehdään sen jälkeen uusi yhteinen sopimus asiasta lakimiehen kanssa ennen kuin alamme projektiin.

Tämä on mahtava ja nerokas idea- Sitä voidaan myydä niin monella eri tapaa ja saada huippu menestys tarina tästä oletko juuri sinä minun kanssani osa tätä menstystarinaa?


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?