8089 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Projektimuotoista sisällöntuotantoa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 18.2.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kirjoitus ja käännöstyöt

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8089 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme sisällöntuottajaa/copya työstämään projektimuotoisesti sekä B2C- että B2B-asiakkaillemme suunnattuja materiaaleja. Projektien koot voivat vaihdella aina esim. yksittäisten. lyhyehköjen tekstien tuotannosta suurempien, useampia sivuja käsittävien oppaiden työstämiseen. Kevään 2016 aikana erilaisia sisällöntuotantotarpeita on useita, ja kertaluontoisen yhteistyökumppanin sijaan toivommekin löytävämme henkilön, jonka kanssa voimme tehdä useammankin projektin.

Tarvitsemme kumppaniksemme henkilön, joka on ketteräkielinen ja taitaa kieliopin. Pystyt tuottamaan kohderyhmälle sopivaa tekstiä esim. haastateltuasi asiantuntijoitamme ja tarvittaessa sinulta taittuu myös ns. "haamukirjoittajana" toimiminen. Näemme mielellämme esimerkkejä aikaisemmin toteuttamistasi vastaavanlaisista sisällöntuotantotöistä.

Toivomme, että kerrot tarjouksessasi tuntihintasi sekä työmääräarvion yhden blogikirjoituksen työstämisestä tilanteessa, jossa saat tekstiä varten aiheesta taustatietoa asiantuntijoiltamme.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?