8089 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Stailauspalvelut - LOGON / yritysilmeen suunnittelu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 12.2.2016 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8089 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Logon ja fonttityypin pitäisi olla selkä ja yksinkertainen - viestiä järjestystä, hallintaa, jämptiyttä, mutta vivahde kauneutta ja tyylikkyyttä.

Työt ovat alkuu pääosin kotien myyntikuntoon stailausta, mutta on optio tehdä myös yritysstailauksia, pukeutumisneuvontaa jne. Eli ei logoon kiitos mitään talon kuvaa, ikkunaa jne. jotta monikäyttöisyys säilyisi.

Logo voi olla joku symboli, mutta logoa käytetään pääsääntöisesti yhdessä tekstin STAILAUSPALVELUT kanssa, joten toivon, että teksti ja logo ovat ns. yhtä. Logon kuvaosuuden tulee kuitenkin olla käytettävissä ja irralllinen (eikä pelkästään suoraan nivoutua tekstiin).

Väritoiveissa harmaa, hopea, lila, pinkki, fuxia, musta, turkoosi akselistoa - ei mielellään kirkkaita perusvärejä (ei missään nimessä punaista, keltaista, vihreää, oranssia, perussinistä).

Jos löytyy mieluinen ilme, tästä voi poikia jatkoa nettisivujen ulkoasuun yms. mainosmateriaalin liittyen suunnittelijan kanssa!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?