8089 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uudet kotisivut mikroyritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 27.1.2016 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8089 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvitsen uudet, raikkaammat, selkeät kotisivut yritykselleni, joita voin itse päivittää. Olen käynyt WordPress-kurssin, joten tiedän siitä jotain, mutten kerkiä keskittymään koko sivuston luontiin. Päivitys luonnistuu varmasti omatoimisesti, varsinkin jos saan hiukan tukea alussa.

Yritykseni pääala on plankton eli lasken leviä ja vesikirppuja. Tämän lisäksi olen tulevaisuudessa laajentamassa planktontuotevalikoimaa käsittämään ns. laskentakuvettejä, levätunnistustietokone-ohjelmia ja opetusvideoita. Olen myös pitänyt blogia (osoite lisätiedoissa), joka pitää pystyä liittämään uusiin sivustoihin.

Sivujen tarkoitus on tiedottaa toiminnastani ja hiukan myös jakaa planktontietoutta. Asiakkaani ovat yrityksiä, ELY-keskuksia, yliopistoja, ei juurikaan yksittäisiä ihmisiä. Verkkokauppaa ei tässä vaiheessa tule, mutta tarkoituksena on jossain vaiheessa (vuoden, parin päästä) alkaa myymään levätunnistus-tietokoneohjelmia ja opetusvideoita netin kautta. Miten tämä luonnistuu, ilman että kopiointi tekee ansiot mahdottomiksi, on minulle utopiaa, mutta tiedän, että se on mahdollista. Tähän pitää varata mahdollisuus ja opastaa minua siinä, miten se toimii.

Lisäksi yrityksen toimialaan kuuluu, paljon pienempänä osiona, puutyöt ja viulunkorjaus/rakennus. Tämä pitäisi saada esille selkeästi erottuvana osiona, esim väritys aivan erilaisena. Kolmantena toimialana on tulevaisuudessa kenties akvarellit, joille myös pitäisi saada aivan omantyylisensä sivut. Näihin kahteen tulee tuotekuvasto hinnastoineen, muttei mitään varsinaista nettikauppaa.

Nykyiset sivut löytyvät osoitteesta (osoite lisätiedoissa). Ne ovat neljällä kielellä. Hollannin kielen voi uusista jättää pois. Ruotsin- ja englanninkieliset versiot on oltava, vaikkei täydellisinä kopioina. Käännökset hoidan itse. Samoin kuin muun sisällön. Nykyisitä sivuilta ei oteta myöskään osiota Piirustukset mukaan.

Tein WP-kurssilla pohjat (osoite lisätiedoissa), joista voi jatkaa tai tehdä omat. Haluan sivuista selkeät, helpot, ei hirveästi tai ollenkaan liikkuvia kuvia, voimakkaat värit. Verkkotunnus ja toimiva webhotelli on olemassa. Nyt tarvittavat osa-alueet ovat
1) PLANKTON
Planktonlaskennat (jaoteltuina kasvi- ja eläinplanktoniin)
Kyvetit
Yrityksen taustaa/Meriitit/Välineet (ehkä eriteltyinä eri sivuille)
Yleisesti planktonista ja sen tutkimisesta
Hinnat
Yhteystiedot
Blogi ja
Lomake, jolla asiakas voit tehdä tarjouspyynnön.

Muut (tietokone-ohjelma, videot) tulevat myöhemmin. Kuva-albumia levistä ja vesikirpuista voisi harkita. Kuvia minulla on tuhansia.

2 PUUTYÖT
♦ Taiteilija
♦ Galleria
♦ Työstö
♦ Työkalut ja materiaalit

Logoa en tarvitse, käytän olemassa olevaa piirustusta.

Budjettia voi venyttää hiukan yli tonnin meneväksi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?