8089 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress-pohjaisten sivujen muutostöihin apua

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 25.1.2016 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8089 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Teen paraikaa vasta perustamalleni firmalle kotisivua wordpress-org- pohjalta. Minulla on valmis domain sekä maksettu host. Olen kotisivujen tekemisessä törmännyt muutamaan tekniseen onglemaan, joissa tarvitsisin apua. Onko mahdollista saada tällaista apua esim. sovittua tuntiveloitusta vastaan?

Etsin henkilöä joka hallitsee Wordpressin ja osaa auttaa minua keskeneräisten Wordpress.org- sivujeni loppuun saattamisessa. Kyse ei siis ole kokonaisten sivujen tekemisestä vaan vastaani tulleiden teknisten ongelmien ratkomisessa. Sisällön tuottamisessa ja grafiikassa en tarvitse apua.

Ongelmat liittyvät enimmäkseen siihen, että sivujen yhteyteen on tulossa salasanasuojattu jäsensivu, jossa on mm. keskustelupalsta, ja tämän jäsensivun sisällön näkemiseksi tarvitsisi myös maksaa jäsenmaksu, tämän toteutus siis tökkii. Olen löytänyt tarvittavat lisäosat (luulisin) Ideana on, että tarvitsen sisäänkirjautumislisäosan jolla tunnuksien avulla jäsenet pääsevät kirjautumaan sisään ja heillä on oikeus kommentoida ja osallistua keskusteluihin. Annan jäsenille erilaisia rooleja ja niiden mukaisia oikeuksia.


Onnistuisiko avun saaminen esim. niin että tulen toimistollenne ja teemme sitä siellä?


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?