8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Jäsensivuston luominen (Wordpress -pohjaisille sivuille)

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 13.1.2016 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvitsen rautaista Wordpress -osaajaa tekemään muutoksia nettisivuille, jotka ovat tosiaan Wordpress -pohjaiset. Tarkoitus olisi luoda sivuille toimiva jäsensivusto, jonne rekisteröityneet käyttäjät (palvelun ostaneet) pääsevät kirjautumaan sisään omilla tunnuksillaan jäsenille tarkoitettua sisältöä katsomaan (videoita, ladattavaa materiaalia yms.).

Jäsensivuston päivittäminen tulisi olla myös helppoa ja ulkoasun olisi hyvä olla samankaltainen kuin varsinaisilla sivuilla (tuota samaa teemaa mahdollisesti hyödyntäen). Jäsensivustolle lisätään säännöllisesti uutta sisältöä, jonka pääsee vain jäsenet katsomaan. Jäsensivustolla voisi mahdollisesti olla myös keskustelualue (voi liittää myös Facebookiin - esimerkiksi suljettu ryhmä). Myös jonkinlainen muistiinpano -kohta voisi olla hyväksi jokaiselle jäsenelle, niin että he pääsevät tekemään sinne omia muistiinpanojaan/merkintöjä omista kokemuksistaan.

Jäsensivusto tulee sellaiseksi, että sen voi ostaa vuodeksi kerrallaan kuukausittaisella maksulla ja jos palvelun päättää lopettaa tuon jälkeen, niin silloin jäsenen käyttäjätunnuksetkin lakkaavat toimimasta automaattisesti. Tämän kaiken tulisi tapahtua mahdollisimman automaattisesti, eli se pitäisi rakentaa tätä ajatellen.

Jos löydän hyvän tekijän sivuille, niin hänelle löytyy varmasti paljon muutakin tehtävää (esim. palvelujen/toimintojen automatisointi nettisivuilla on sellainen mihin on tarkoitus panostaa tulevaisuudessa paljon enemmän).


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?