8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkosivuston modernisointi

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 11.1.2016 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Toimimme kampaamoalalla ja yksi tuotemerkeistämme on (nimi lisätiedoissa) -hiustenpidennykset, jonka kotisivut (osoite lisätiedoissa) kaipaavat modernisointia sekä sivustopohjan muutosta. Toivomuksena olisi toteuttaa sivusto Wordpressille, jotta päivittäminen onnistuu jatkossa myös meiltä. Hakukoneoptimointi päivityksen yhteydessä on suotavaa.

Sivuston rakenne ja sisällön tekstit pysyvät hyvin pitkälti samoina mutta kuvat ja ulkoasu tarvitsevat päivitystä. Kuvamateriaali tulee 90% meiltä, tarvittaessa kuvapankkeja voidaan käyttää.

Kyseessä on maailmanlaajuinen kauneudenalan tuotemerkki, joten toivomme yhtenäisyyttä muiden sivustojen kanssa. (osoitteet lisätiedoissa)

Budjetti ei ole sidottu eurolleen, kun kustannuksista sovitaan etukäteen. Voit siis jättää mielestäsi palveluasi vastavaan tarjouksen. Esimerkiksi kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

Sinulta ammattilaisena odotamme visuaalista silmää ja teknistä osaamista sekä sitoutumista sovittuihin aikatauluhin ja budjettiin.

Vastaan mielelläni kysymyksiin.

Ystävällisin terveisin,
Mikko


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?