8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

AD / graafikko / graafinen suunnittelija

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.1.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Haemme kasvavaan joukkoomme ketterää ja kokenutta graafikkoa jatkuvaan yhteistyöhön. Alan työkalut ovat sinulle tuttuja, ja erilaisten mainosten ja suurempienkin töiden taitto sujuu sinulta rutiinilla. Sinulla on omat työvälineet ja -tila käytössäsi. Sijainnilla ei ole väliä, mutta pk-seutu on plussaa. Sinulle ei ole myöskään ongelma poiketa toimistollamme silloin tällöin.

Työtä olisi tarjolla omalla toiminimellä/yrityksellä tekevälle säännöllisesti, ja mikäli käy niin että oletkin se kauan etsimämme oikea käsi ja perheenjäsen, omimme sinut kokonaan. Sinulla on yrittäjähenkinen asenne, teet mitä lupaat sekä olet täsmällinen ja joustava ammattilainen jonka kanssa päivittäinen yhteistyö toimii. Ennen kaikkea sinulla on silmää ja ihastumme lähettämiisi työnäytteisiin oitis. Ymmärrät myös asiakaspalvelun merkityksen ja osana tiimiämme et pelkää olla tekemisissä välillä myös suoraan asiakkaidemme kanssa. Olet aktiivisesti mukana projekteissamme aina ideoinnista visualisointiin ja tuotantoon.

Mitä arvostamme?

- Oma-aloitteisuutta
- Joustavuutta
- Vahvaa visuaalista silmää
- Trendien seuraamista
- Photoshopin, Illustratorin ja InDesignin erittäin hyvää hallintaa

Koska työtä on tarjolla säännöllisesti, mahdollisesti jopa päivittäin, odotamme että tuntihintasi myös vastaa siihen - meille se on kohtuullinen, ja sinulle sellainen, että työn tekeminen tuntuu kuitenkin mukavalta ja palkitsevalta. Lähetä tarjoamasi tuntihinta (alv 0%), CV:si ja portfoliosi sähköpostitse tammikuun loppuun mennessä. Olemme yhteydessä sopiviin henkilöihin helmi-maaliskuun aikana.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?