8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uusi logo järjestölle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 22.12.2015 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Järjestömme (nimi lisätiedoissa) on juuri tehnyt nimenmuutoksen. Olemme lastensuojelualan kansalais- ja asiantuntijajärjestö, jonka toiminnan painopisteet ovat lasten ja nuorten eroauttaminen, huostaanoton jälkeisen vanhemmuuden tukeminen sekä vanhemmuuden- ja isovanhemmuuden tukeminen laajemmin. Toimintamme pääasiallinen rahoittaja on Raha-automaattiyhdistys.

Haluaisimme uudistaa ilmeemme raikkaasti tähän päivään käynnissä olevan verkkosivu-uudistuksemme kanssa. Keskeisin tarpeemme on uusi logo, sekä fontin ja värien valinta. Toimintaamme kuuluu myös olemassa olevia brändejä, joiden osalta emme hae muutosta juuri nyt.

Logon tulisi jotenkin kertoa monimuotoisista perheistä. Sitä tullaan käyttämään laajasti julkaisuisamme, verkossa, markkinoinnissa ja toiminnassamme.

Pyydämme teiltä tarjousta ja suunnitelmaa siihen, miten lähtisitte toteuttamaan tämän uudistuksen. Toiveenamme olisi toteuttaa tämä alkuvuodesta. Vastauspyyntö 20.1 mennessä.

Yst.terv. Minna


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?