8082 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo ravintovalmennusta tarjoavalle yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.12.2015 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8082 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Olen Anni koulutettu Ravintovalmentaja, ravitsemusasiantuntija sekä yrityksen omistaja. Olen aloittamassa yritystäni vuoden vaihteessa. Internetsivut yms löytyy jo, mutta logo puuttuu edelleen.

Yritykseni on internetissä toimiva henkilökohtaista ravintovalmennusta tarjoava yritys, joka päämääränä on tarjota asiakkailleen ravitsemusohjausta asuinpaikasta ja sijainnista huolimatta. Palvelun toiminta tapahtuu asiakkaan aikatauluun sovitettuna sekä aina viimeisimpään tutkittuun tietoon pohjautuen. Yritys on erikoistunut huippu-urheilijoiden sekä kilpakuntoilijoiden kokonaisvaltaisen ravitsemuksen parantamiseen. Yritys tarjoaa ravintovalmennusta urheilijoiden lisäksi kaikille ravitsemusohjausta tarvitseville.

Haluaisin, että logoni olisi yksinkertainen, selkeä. Väreiksi haluaisin vihreän eri sävyjä. Logon tulisi viestiä terveydestä, ravitsemuksesta, hyvinvoinnista, liikunnasta, hyvästä olosta, luottamuksesta. Koska yritykseni on erikoistunut huippu-urheilijoiden kokonaisvaltaisen ravitsemuksen parantamiseen toivoisin logon viestivän myös tästä. Pidän kovasti omena-logosta. Olen myös miettinyt mahdollisuutta pelkän yrityksen nimen käyttöä logona.

Logoa käyttäisin websivuillani, business cards sekä omissa tiedostoissa.

Toivon, että otatte yhteyttä mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse!
Anni


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?