8093 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut paloturvatuotteiden maahantuojalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 7.12.2015 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8093 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarkoituksena on luoda täysin uudet sivut WordPress -pohjalle. Myös logoa voidaan hieman viilata uuteen uskoon, mutta vanhaa kunnioittaen.

Sivujen tarkoituksena on toimia asiakkaidemme ja jälleenmyyjiemme tukena käyttöohjeiden, tuoteselosteiden, sähköpiirustusten ja muun informatiivisen tiedon lähteenä.

Sisältö lyhyesti: Etusivu, tietoa yrityksestä/historiaa, asiaa paloturvallisuudesta, tuotteet (katalogi / tuotekortteja, tulostettavissa esim. .pdf), piirustukset (tulostettavissa), linkki ICAS A/S kotisivuille. Sivun reunassa saa olla uutiset osio, joka myöskin päivitettävissä itse. Kaikki itse helposti päivitettävissä, etenkin tuotetiedot. Suomenkielellä riittänee aluksi, mutta optiona mahdollisuus englanninkielen lisäykseen.

Etsimme seuraavien sivujen ns. risteytystä: http://nico.fi/palvelut/ ja http://www.nexa.se/, joista jälkimmäisen rakenne yhdistettynä ensimmäisen sivun visuaalisuuteen olisi mieluinen. Selkeys ja informatiivisuus on tärkeää.

Tavoitteena on helppokäyttöinen ja selkeä rakenne, jotka toimivat sulavasti, samalla luoden sivun käyttäjälle mukavan ja rauhallisen sivustokokemuksen. Responsiiviset sivut ovat toivottavat. Yritys on vaihtanut sukupolvea ja nyt on aika päivittää sivut ja karistaa vanha konservatiivinen jähmeys pois.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?