8093 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Julkaisujärjestelmän ja sivupohjan räätälöinti

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 4.12.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8093 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

etsin yhteen projektiin julkaisujärjestelmää/sivupohjaa joka olisi helppo käyttää ja jota pystyisi hieman räätälöimään paikallisesti.

Pitäisi rakentaa järjestelmä, jossa yhdellä työsivulla pystyisi jakamaan samat jutut muihin, paikallisiin pohjiin sekä lisäämään erillisiä paikkakuntakohtaisia asioita näihin eri versioihin.

Yritän hieman selventää eli jos olisi nettisivu www.ari.fi, pystyisi siitä tekemään hieman erilaisia versioita tyyliin turku.ari.fi, helsinki.ari.fi, tampere.ari.fi.

Eli julkausujärjestelmä ja sen ensimmäisen suvuston tekeminen olisi hakusessa. Siitä eteenpäin päivittäminen ja sivuston jakaminen paikallisiin pitäisi onnistua pääosin itse.

Miten julkaisujärjestelmän kustannukset muodostuvat? Kokonaisuus pitäisi olla sellainen, että näitä paikkakohtaisia sivuja pystyisi monistelemaan itse ja tekemään niihin tarvittavat pienet muutokset.

Tietenkin sivuston pitäisi myös kehittyä muun alan kehityksen mukana ja sen toimivuutta pitäisi jonkun valvoa ja siinä avustaa. Sivustoon pitäisi saada myös kuvagalleriaa, videota, blogia yms. Olisi hyvä jos sivuston voisi liittää myös johonkin uutiskirjeohjelmaan.

Laittaisitteko hieman tietoa sähköpostilla. Jos tällainen onnistuu voimme palata asiaan paremmin.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?