5814 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tilastoinnin toteutus liitolle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.11.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5814 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Liitolla on verkkosivusto, jossa on käytössä Google Analytics -tilastointi. Sivustolla on liiton omien sivujen lisäksi noin 20 jäsenjärjestön ja piirin sekä noin 200 yhdistyksen kotisivut. Kukin yhdistys muodostaa itsenäisen minisivuston. Liitto pyytää tarjoamaan tilastoinnin toteutusta Google Analyticsillä siten, että jokaisen minisivuston tilastot voidaan kerätä erikseen eli itsenäisesti. Tavoitteena on tilastoida ensisijaisesti kävijämääriä kullakin minisivustolla. Toimeksiantoon sisältyy myös raportoinnin toteutus siten, että kukin minisivuston ylläpitäjä voi itse tutkia tilastoja.

Jokainen minisivusto on liiton sivuston alaisuudessa eli käyttää samaa verkkotunnusta. Minisivustot erotetaan tällä hetkellä toisistaan yksilöllisellä ID-numerolla, joka on lisätty minisivuston jokaisen sivun HEAD-osioon ja välitetään jo nyt Google Analyticsiin. Toteuttaja voi ehdottaa omaa ratkaisuaan. Kullekin yhdistykselle luodaan yksi raportti, josta näkyy kävijämäärät (esimerkiksi uudet, palaavat ja kaikki yhteensä) valitulta ajalta. Raportissa voi olla muitakin tilastotietoja, kuten ladatuimmat sivut. Toteuttaja voi ehdottaa sopivaa raportoinnin toteutustapaa, kun yhdistyksiä on noin 200 ja jokaiselle pitää laatia oma erillinen raporttinsa. Kukin yhdistys voi tarkastella raporttiaan ilman liiton apua. Toisin sanoen yhdistyskohtainen tilastoraportti pitää joko lähettää sähköpostilla yhdistykselle tai vaihtoehtoisesti yhdistys voi käydä Google Analytiikassa katsomassa raporttiaan.

Toteutuksen tulee valmistua vuoden 2015 loppuun mennessä, jotta tilastointi voidaan aloittaa vuoden 2016 alusta. Raportoinnin tulee valmistua tammikuun 2016 loppuun mennessä, jolloin yhdistykset pääsevät tarkastelemaan ensimmäisen kuukauden tilastojaan. Tilastointi ja raportointi ovat tosin reaaliaikaista, joten tilastoraporttia voi tarkastella milloin tahansa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?