7747 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Opinnäytemahdollisuus graafiselle suunnittelijalle/visualistille

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.11.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7747 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Moi,
Olen markkinoinnin, myynnin ja viestinnän integraation asiantuntija. Olen kirjoittanut aiheesta teoksen (osoite lisätiedoissa) joka onkin saavuttanut aseman yliopistojen ja korkeakoulujen oppi- ja kurssikirjana.

Valmistelen kolmatta teosta, jonka työnimenä on ”Integraatio iskulauseina / punchlineina infograafisesti ja visuaalisin aforismein esitettynä”.
Kuten työnimi kertoo, ajatukseni on visuaalisin keinoin korostaa ja selventää integraatiota. Tarkoitus on tehdä siitä myös englanninkielinen.

Nyt etsin kunnianhimoista visuaalista /graafista suunnittelijaa kirjan ideoiden ideoijaksi ja ilmeen loihtijaksi. Työ on osin tiimityötä. Tarjolla on mahdollisuus tehdä projektityö tai lopputyönä. Myös jonkin tietyn osan suunnittelu on mahdollista.
Kunnianhimoinen tavoite on tehdä ja luoda ”uutta ja yllättävää” tieto- ja businesskirjojen kategoriassa.

Ideoita kuvan ja sanan yhdistämiseksi on jo mietittynä, joten pystyn siltä osin hyvin havainnollistamaan ajatuksiani.
Kirjan suunnittelu ja kirjoittaminen ovat hyvässä vauhdissa. Mutta koska kirjan muotokieli ja ilme ovat olennainen osa lopputulosta, on aikataulu sovitettavissa sinun aikatauluihisi.

Mikäli kirjan tekeminen kiinnostaa, niin ota yhteyttä.
Kiitti.

Terveisin,
Markku


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?