8092 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo kuntosalille

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 4.11.2015 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8092 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Logo suunnitellaan perustettavalle kuntosalille. Kuntosali tulee olemaan persoonallinen, rohkea ja tätä päivää, enimmäkseen nuorille aikuisille suunnattu. Kuntosalilla väritys tulee olemaan vahvasti punaista ja mustaa väriä, kuntosalin laitteet tulee olemaan pääsääntöisesti punaisen värisiä, joissa myös mustaa.

Logon halutaan välittävän viestin tyylikkyydestä ja persoonnallisuudesta, mutta kuitenkin niin että logo olisi suhteellisen yksinkertainen. Omasta mielestä logossa saisi olla samoja värejä jotka löytyy myös vahvasti kuntosalilta sisällä eli mustaa, punaista ja miksi ei vaikka harmaata/hopeaa.

Logoa tullaan käyttään kuntosalilaitteissa koska laitteet valmistetaan tilaustyönä juuri kyseiselle salille, sekä kuntosalin sisätiloissa esim. vastaanoton luona, ulkona jonne tulee kuntosalin kyltti rakennuksen seinään, kuntosalin kotisivuilla, paperille painettuna, teippauksissa jne.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?