8089 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yksityisen Kotihoidon kotisivut ja pien verkkokauppa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 29.7.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8089 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Kotisivut uudelle yritykselle.

Perustettava yritys on terveydenhuoltoalan yritys, joka tarjoaa kotihoitoa ja tukevia palveluja esimerkiksi kotisairaanhoitoa sekä perushoitoon ja kotona pärjäämiseen liittyviä apuja ja laitteita. Yritystoiminta aloitetaan yksityisenä elinkeinoharjoittajana.

Tarvitsen kodinhoidon palveluita tarjoavalle yritykselle selkeät ja modernit kotisivut. Siinä tulee olla sähköinen ajanvarausjärjestelmä missä valitaan kotikäynnin-aika, käyntien määrä viikossa, sekä lisäpalvelut. Järjestelmä laskee tapahtuman hinnan. Se voidaan tilata ja maksaa joko suoraan verkosta, tai lähettää yhteydenottopyyntönä henkilökohtaiseen palvelukuvaukseen.

Sivulle tarvitsemme myös pienimuotoisen verkkokaupan jossa myydään kodin turvateknisiä laitteita turvapuhelimia, lääkekelloja ym. enintään 30 tuotetta. Maksuvaihtoehtona Paytrail ja Paypal. Tilaus ilman rekisteröintiä.

Tarvitsemme kustannusarvion koko palvelusta sekä ylläpidon kuukausikuluista.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?