7747 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kokenutta projektipäällikköä osakkaaksi

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 21.7.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7747 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme projektipäällikköä osakkaaksi mielenkiintoiseen ja vaativaan verkkokauppaprojektiin ja tulevaisuudessa sen kehittämiseen. Tarkoituksena olla ainut laatuaan ja tarjota kuluttajille erilainen verkkokauppa-alusta. Tulet olemaan vastuussa projektin tavoitteiden saavuttamisesta. Sinun ei tarvitse osallistua projektin koodaukseen tai graafiseen ulkoasuun, vaan sinun pääasialliset tehtävät ovat yleensä selkeiden ja saavutettavien projektitavoitteiden määrittely, projektin vaatimusmäärittely, kommunikointi sidosryhmien välillä, eri osapuolten yhteistyön varmistaminen sekä projektin ajan, kustannusten ja laadun valvonta. Työtä voit tehdä osa-aikaisesti toisen työn ohella.

Tehtävän vaatimukset

Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja joka on varustettu positiivisella asenteella ja hyvällä huumorintajulla. Sinulla on aiempaa kokemusta verkkokauppaprojektin projektinhallinnasta sekä näyttöä onnistuneesta verkkokauppaprojektin läpiviemisestä useamman vuoden ajalta ja edelleen halua kehittyä ammatillisesti. Omaat hyvän suomen ja englannin kielen taidon.

Erittäin suuri plussa +++

- Tiedät kuinka verkossa toimitaan
- MyCashFlow tekninen osaaminen. Vaikka sinun ei tarvitse koodaukseen osallistua, on sinun hyvä osata alan perustaidot.
- Yleisesti liiketoiminnan tunteminen. Asiakkaan kanssa viestiessä on tärkeää, että projektipäälliköllä on ymmärrys asiakkaan toiminnasta.
- Liikkeenjohdon ja laskentatoimen tunteminen. Olet vastuussa muun muassa projektin kannattavuuden, laadun, ja laskutuksen hallinta.
- Sopimusteknisten asioiden hallinta.

Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lähetäthän CVsi mahdollisimman pian.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?