8083 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsin loistavia logosuunnittelijoita

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 22.6.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8083 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Hei,

Etsin yhteistyökumppaniverkostooni logo/yritysilmesuunnittelijoita.
Itse keskityn lähinnä nettisivujen suunnitteluun ja toteutukseen, mutta tarjoan asiakkailleni myös muita mainostoimistopalveluita. Mielelläni siis ulkoistaisin niitä osa-alueita, jotka eivät ole niin lähellä omaa sydäntä.

Kuten aikoinani mainostoimistossa tehtiin, tavoitteeni olisi tarjota asiakkaalle vaihtoehtoiset logoversiot aina vähintään kolmelta eri suunnittelijalta. Siksi etsinkin suunnittelijoita, joilla olisi toisistaan erottuva kädenjälki (oma tyyli).

Projektin kulku:
Jo luonnoksesta maksetaan suunnittelijalle suunnittelusumma ja valitun version jatkojalostuksesta oma summa. Tarjoaisitko siis molempia erikseen.
Otathan huomioon, että suunnittelusumman on oltava aika pieni, mutta etunsa tässä mallissa tuo se, että töitä tulee jatkossakin lisää (toivottavasti) ja aina on 25-33.3% mahdollisuus päästä logollaan jatkojalostusvaiheeseen.

Pyrin valitsemaan 2-4 parasta suunnittelijaa ja käyttämään samoja suunnittelijoita aina kuin mahdollista. Olethan siis käytettävissä jatkossakin ja valmis työstämään logoluonnoksen viikon-kahden sisällä toimeksiannosta.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?