8083 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen teko startup-yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.6.2015 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8083 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Startup-yrityksemme tarvitsee nykyistä paremmat nettisivut, ja tarvisimme siihen ammattilaisen apua. Lisätiedoissa on nykyinen kotisivumme, ja meillä on domain- ja levytila-asiat kunnossa, mutta osaaminen nettisivujen tekemiseen on puutteellinen. Tarkoituksena on pyrkiä antamaan riittävästi infoa yrityksestämme sekä tekemään yhteydenotto/yhteydenottopyyntö mahdollisimman helpoksi potentiaalisille asiakkaille sekä muille alan toimijoille. Lisäksi hakukoneoptimointiin tulisi panostaa, ja tosiaan kotisivujamme ei meinaa esim. googlehaulla löytyäkään. Meiltä vielä puuttuu otsikointi ym. jutut hakukoneoptimointia ajatellen.

Kotisivuillemme haluamme olevat ainakin seuraavat asiat: yrityksen taustat/idea, Kiulu-palvelumme keskeisimmät asiat, yhteystiedot ja yhteydenottomahdollisuus mahdollisimman helposti ja näkyvästi esillä, referenssi (tällä hetkellä yksi referenssi) sekä linkitys Facebookiin ja Twitteriin. Tekstit muokkaamme entistä kattavammaksi, mutta kuitenkin pidämme tekstiosuudet melko ytimekkäinä.

Tärkeintä olisi, että sivut olisivat selkeät, hyvännäköiset ja toimivat kaikin puolin, ja visuaalinen ilme olisi logomme ja värimaailmamme kanssa yhteensopivat. Ne ovat siis jo olemassa. Ja tosiaan pääasiana olisi myös, että sivuston kautta yhteystietojen jättäminen/yhteydenotto/yhteydenottopyynnöt ovat mahdollisimman helppoja pot.asiakkaille.

Haluaisimme tarjouksen, jossa on eritelty eri osa-alueiden hinnoittelu, sillä budjettimme on todella pieni, ja voi olla, että kustannussyistä joudumme jättämään joitakin osia pois.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?