8083 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yrityksemme verkkosivujen päivittäminen (WooCommerce)

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 1.6.2015 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8083 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme julkitilakalusteita ja käytettyjä ravintolalaitteita myyvä perheyritys Helsingistä.

Vanhat/nykyiset verkkosivumme (osoite lisätiedoissa) ovat jääneet ajasta selkeästi jälkeen eivätkä enää riitä palvelemaan asiakkaitamme kilpailukykyisesti.

Olemme itse aloittaneet uusien sivujen tekemisen sekä sisällön (tuotteiden) siirtämisen uusille sivuillemme, sivuja ei ole vielä julkaistu. Uudet sivumme: (osoite lisätiedoissa) Aikamme sekä osaamisemme ei riitä sivujen saattamiseen valmiiksi.

Toivoisimme, että voisitte luoda sivuistamme helppokäyttöiset sekä ulkoasultaan ajantasalla olevat (teema). Etusivuilla saisi olla esim. kuvakaruselli. Verkkokauppa pohjalla oleva tarjouskori riittää tarpeeseemme josta myymme tuotteitamme pääasiassa yrityksille. Sisällön siirrosta mm.kuvat, tuotekuvaukset, vastaamme itse. Kuulisimme mielenkiinnolla visioitanne.

Tässä muutamia sivustoja toimialaltamme:
-offistore.fi
-tavaratrading.fi
-ahako.fi
-kimlaine.fi (referenssit -osiosta löytyy meille vuosia sitten suunniteltu etusivumalli)

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiinne ja toivomme hartaasti, että sivumme näkisivät päivänvalon n.1kk:n kuluessa. :)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?