8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yhteydenottopyyntö: Sisällöntuottaja nettisivuille ja blogeihin

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 9.3.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kirjoitus ja käännöstyöt

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

** Yhteydenottopyyntö **

Etsimme sisällontuottajia nettisivuillemme ja blogeillemme. Työta on tarjolla sen mukaan, miten paljon ehdit kirjoittaa, tosin mielummin suosimme heita, joilla on paljon aikaa.

Artikkelimme eivat vaadi erityisosaamista, vaan kaikki tieto on helposti ymmarrettavissa ja saatavilla internetissa. Aiheet ovat pääasiassa uhkapelit, kuten pokeri ja kasinot, lainat ja pikalainat, hosting-palvelimet, bitcoin, ja muut satunnaiset aiheet.

Maksamme artikkelin haastavuudesta riippuen palkkion sanamaarasta, 1-2 EUR per 100 kirjoitettua sanaa. Artikkeleiden tulee sisaltaa todenmukaista tietoa, ja niiden taytyy olla taysin originaaleja - sanoja ei voi kopioida, vaikka ne yhdistaisi monesta paikasta.

Erityisosaamista tai kokemusta ei vaadita, vaikka siita saa toki plussaa. Jos kirjoitat laadukkaita artikkeleita, on tarjolla paljon tyota.

Tama työ ei vaadi sitoutumista tai sopimusta - teet niin paljon kun haluat, ja saat maksun sen mukaan. Maksut saat PayPal tilillesi, josta voit siirtaa rahat halutessasi pankkitillesi.

Jos kiinnostaa, ota yhteytta


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?