8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Selkeä (ja tyylikäs!) graafinen ulkoasu ja kotisivun päivitys tilauksessa

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 17.2.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme graafista suunnittelua tai sekä graafista suunnittelua että teknistä toteutusta sivumme päivitykseen:

Olemme pieni asiantuntijayhteisö, joka työskentelee erityisopetuksen ja maahanmuuttajaopetuksen kentällä. Verkkosivuja lukevat asiakkaamme kaipaavat informaatiota selkeässä muodossa, eivät lähetä yhteydenottoja kotisivulla olevalla lomakkeella tai peukuta toimintojamme somessa. Tästä huolimatta haluamme, että verkkosivumme näyttää myös siltä, että teemme aktiivisesti töitä ja tapaamme ihmisiä.

Asiantuntijayhteisöllemme on jo luotu yritysilme (logo, elementit, värit), joka on tarkoitus verkkosivun uudistuksessa säilyttää. Sivujamme on tarkoitus päivittää niin, että uudet toimintomme ja toimijamme tulevat selkeästi näkyviin, alasivuja tulee lisää ja sitä myötä myös etusivun navigointi ja kokonaisilme muuttuu. Sivujen sisältö:
- etusivu (esittelyteksti, kuvitus/muu graafinen ilme, valikko, jossa näkyvät suoraan laajentuneet palvelumme, ajankohtaista-ruutu, yhteystietomme)
- alasivuja 6-8 (kuvaus aina yhdestä palvelusta / sivu, sivujen ulkoasu eri sivuilla melko samanlainen; lisäksi mistä löydät meidät -sivu, josta linkki karttapalveluun)
- ajankohtaista-toiminnon lisäksi ei muita jatkuvasti päivittyviä osia.

Tekninen toteutus: Meillä on domain, webhotelli ja muut toimivat puitteet. Palveluntarjoajan puolesta sivut on jo viety muokkausta varten Wordpressiin. Tämä on se alusta, jolle kokonaisuus tullaan toteuttamaan. Jatkossa päivitämme sivujen sisältöä itse.

Emme ole suoraan löytäneet sivuja, jotka sopisivat uuden toteutuksen malliksi. Nykyisen sivumme (osoite lisätiedoissa) selkeys ja rauha miellyttää silmää edelleen. Meitä miellyttävää modernia selkeyttä ja raikkautta on mm. tuntemissamme sivuissa: taitoba.fi, pilatespallo.fi, ...


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?