8095 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uuden verkkokaupan perustaminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 21.1.2015 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8095 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Yritykseni on (nimi lisätiedoissa). Minulla on ollut kaksi verkkokauppaa netissä yli 5 vuotta. Nyt olis tarkoituksena yhdistää verkkokaupat yhdeksi verkkokaupaksi työnimeltä vaikka (nimi lisätiedoissa).

Tuotteita verkkokauppaan tulee 5-10 kpl eri koko-,hinta-ja väriversioina. Tuotteet ovat lähinnä liikenneturvatuotteita kaikille tien päällä liikkuville. mm. Hornet 3M heijastinvyöt, Kanadalainen Hobi hirvieläinvaroitin, Tuulilasi-ihme, auton tuulilasin sisäpinnan puhdistuslaite, ThoMar AIR DRY kosteudenpoistaja autoon. Henkilökohtaiset ilaturvahälyttimet. Katso verkkokauppasivut: (sivut lisätiedoissa)

Uuden verkkokauppasivun tulisi olla sellainen, että kun asiakas tulee sivuille, niin hän näkee heti ensimmäisellä aukeamalla kaupan kaikki tuoteet jotka ovat sieltä heti tilattavissa. Tuotteesta nimi ja kuva sivuille ja klikkaus tuotevideoon sekä tarkempaan tuotekuvakuvaukseen ja lisäkuviin, mahdollisesti myös asiakaspalautteisiin ko. tuotteen kohdalta.

Sivut tulee olla nykyaikaiset, mobiililla katsottavat, sosiaalinen media mukana, hakukonemarkkinointi yms. Klikkaa kaverille yms ja yleisimmät verkkopankkimaksut, Maksuturva tai vastaava. Siis tyylikkäät, yksinkertaiset ja asiakkaille helposti käytettävät sivut joista tuotteiden tilaus käy nopeasti ja vaivattomasti.

Ulkoasuna, tie, liikenne, autot, moottoripyörät, polkupyörät yms.
Malliesimerkki sivuista: http://www.helpompielama.fi/


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?