8089 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Laadukkaan nettikaupan perustamis ja kehittämistyöt

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 4.1.2015 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8089 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Parin toimivan kaupan jälkeen tarkoitus on tehdä uusi laadukas ja tyylikäs kauppa perheille, se on suunnattu alkuvaiheessa Suomalaisille, toisessa vaiheessa mukaan tulee myyntiä joihinkin EU-maihin. Mobiilikäyttöön ja konversion kasvattamiseen (+ käytettävyyteen) kiinnitetään erityistä huomiota. Tyylilaji on selkeä kuten netanttila tai karkkainen.com.

1. Suunnitellaan visuaalinen tyyli joka käytetään kaikessa markkinoinnissa (esimerkkinä vaikka Martini Racing raidat), josta tehdään ulkoasu Vilkas/epages kauppaan. Hinta tälle kokonaisuudelle

2. Kohtaan yksi liittyvät mainosbannerit, tuoteryhmäkuvat, mahdolliset alelogot yms. Tuntihinta jos muu ei onnistu tai ei sisälly edelliseen hintaan. Perustamisen jälkeen näistä tulee jatkotöitä.

3. Jos omaat kokemusta Vilkas kaupasta ja tiedät miten siitä saa eniten irti, niin kerro veloitusperusteesi ja referenssit.

4. Markkinointigurut voivat myös laittaa valmiiksi tulemaan tietojaan.

Jos kaikki onnistuu yhdeltä tekijältä/tiimiltä, niin se on hyvä, mutta voi tarjota myös pelkän ulkoasunkin. Plussaa saat jos sijaitset pääkaupunkiseudulla, etänäkin kyllä toimii.

Nopea tarjouksen jättö antaa etulyöntiaseman, julkaisua on kaavailtu helmikuulle. Annan mielelläni lisätietoja, kysy siis jos on tarvis.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?