8089 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut yhdistykselle joka yhdistää työnantajan ja vammaisen työntekijän

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 31.12.2014 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8089 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarkoitus olisi saada kotisivut yhdistykselle jonka tarkoitus on yhdistää työnantaja ja vammainen työntekijä. Idea on toteutettu ulkomailla pariin otteeseen mutta ei suomessa tietojemme mukaan kertaakaan. Sivun palveluiden käyttö vaatisi rekisteröitymisen, Työnantajille annettaisiin mahdollisuudet hakea haluamillaan kriteereillä työntekijöitä, sekä tehdä ilmoitus vapaasta työpaikasta. Työntekijöiden puolella luonnollisesti olisi laajasti muokattavilla parametreillä varustettu työpaikkahaku ja mahdollisuus laittaa ilmoitus itsestään (joku CV:n tyyppinen lomake jossa mahdollisuus laittaa tiedostoja liitteeksi). Ilmoituslomakkeiden (sekä työnantajien, että -tekijöiden) tarkasta sisällöstä ei ole tietoa, mutta tiettyjä perushenkilö- ja yritystietoja ehdottomasti tarvitaan, sekä perus koulutus ja työtausta sekä itsensäkehumisboksit ainakin työntekijöiden puolelle.

Ajatus olisi saada yhteisö pyörimään lahjoituksilla, joten mahdollisuus kertaluontoiseen tai toistuvaan lahjoitukseen Suomen verkkopankkien ja PayPalin kautta olisi hyvä olla. Oletan että rahaliikenteen vuoksi tarvitaan miehekkäät palomuurit.

Etusivun layout olisi hyvä olla mahdollisimman selkeä: Logo sivun yläreunassa, oikopolut peruspalveluihin (koti, tietoja järjestöstä, palvelut työnantajille, palvelut työntekijöille ja yhteystiedot) logon alapuolella joko perus nappuloilla tai hover-over pudotusvalikoilla. Tämän alla selkeästi toisistaan erotellut laatikot sisältäen oikopolut rekisteröitymiseen, työpaikka/työntekijäilmoitushakuun ja omien ilmoitusten postaamiseen. Näiden alla voisi olla yksinkertaistettu listaus uusimmista työntekijöistä ja työnantajista. Sivun reunoja voisi kehystää listaus sponsoreista ja tuoreimmista lahjoittajista.

Tämä on nyt vain alustava tiedustelu hinnasta ja työmäärästä että tiedetään kuinka paljon pitää rahaa säästää.

Kiitoksia etukäteen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?