8089 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uudet sivut IT-palvelua tarjoavalle yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 12.12.2014 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8089 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Heippa! Toivottavasti viikkonne on alkanut hyvin. Minulla olisi teille pieni pähkinä purtavaksi ja se olisi sellainen, että meidän firmalle täysin uudet internetsivut uudella aputoiminimellä.

Pidän nykyisiä internetsivujamme Huonoina! Nämä ovat mm. (osoite lisätiedoissa) ja (osoite lisätiedoissa). Sivujen täytyisi olla houkuttelevat, hienot, modernit ja myyntiä aikaan saavat. Ideana olisi lähteä keskittymään yhdelle painopisteelle per sivu, esim. Applen laitteiden huoltoa varten eli macintosh tietokoneet. Seuraava ajatus olisi yritysasiakkaiden houkuttelu joissa perehtyisimme yritysasiakkaisiin ja heille tarjottaviin palveluihin. Sisältöä toivoisin mahdollisimman paljon teiltä, koska itsellä huono motivaatio tähän ja kekseliäisyys on toinen asia. Ymmärrän toki että tarkemmat spesifistiset asiat ja hienosäätö palvelujen sisällöstä täytyy tulla meiltä.

Mitä sivustojen suunnittelu ja teko tulisi maksamaan, mitä tekniikkaa käyttäisitte, kuinka helppokäyttöistä itse muokata, miten seurattavuus sujuu ja mitkä ovat kustannukset vuositasolla jatkossa. Onko teillä esitteitä nykyisistä tehtävistänne tai osviittaa siitä millaiset sivustoista tulisi.

Kiitos teille jo kovasti etukäteen. Hyvää työpäivän jatkoa teille.

Lämpimin terveisin Antti
(en jätä puhelinnumeroa koska haluan käsitellä tarjoukset kirjallisesti.)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?