8210 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Haussa viestinnän osaaja/opiskelija digitaalisen viestinnän projektiin

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 17.11.2014 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8210 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Haemme 1-2 viestinnän freelanceria/osaavaa opiskelijaa täydentämään yhdistyksemme digitaalista viestintää. (Lisätiedoissa on tarkempaa tietoa yhdistyksen toiminnasta.)

Osaat tuottaa sisältöä sekä videoida ja äänittää haastatteluita. Sinulta sujuu myös haastatteluiden editointi video- ja audioklipeiksi. Lisäksi osaat litteroida haastattelut blogimuotoon. Sinulla on erinomainen kirjallinen suomen kielen taito ja itsenäinen ote työntekoon.

Tuntipalkkioperusteinen työ vaatii sinulta n. 4-8 tuntia viikossa. Projekti alkaa joulukuussa ja jatkuu toukokuuhun 2015 asti. Läsnäoloasi tarvitaan 1-2 tuntia viikossa, ja työn editoinnin voit tehdä joko kotoa käsin tai yhdistyksen tiloissa Helsingin keskustassa. Tarvittaessa sinulle järjestetään työvälineet ja oma työpiste.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua toimialaan ja alan tekijöihin sekä pääset mukaan lukuisiin juhlavuoden tapahtumiin.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus palkkiotoiveineen 28.11.2014 mennessä osoitteeseen (osoite lisätiedoissa). Voit myös linkata työnäytteen/työnäytteitä hakemuksen mukaan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?