8095 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen tekeminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 11.11.2014 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8095 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Projektin tausta
Olemme kollegani kanssa perustamassa kokonaan uudenlaista valmennuskeskusta, jonka tarkoituksena on tarjota filosofian ja psykologian valmennuskursseja ammattiopettajien toimesta. Yritys on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen, sillä esikuvia ei käsityksemme mukaan löydy. Haluamme, että kotisivut välittävät viestiämme ammattitaitoisesta ja korketasoisesta palvelusta. Kotisivujen tulisi siis olla selkeät, johdonmukaiset sekä äärimmäisen tyylikkäät. Olemme myös hyvin avoimia uusille ja innovatiivisille ratkaisuille. =)

Uudet sivut vai päivitys?
Vastaisin, että uudet sivut. Olen tehnyt kotisivukoneella eräänlaisen rautalankamallin, johon olen laittanut tiettyjä pääkohtia yrityksemme liikeideasta. Näitä voi käyttää suunnittelun tukena. Yhtä lailla sivuilta löytyvää jäsentelyä voi halutessaan käyttää, tai olla käyttämättä, suunnittelun tukena. Alustavissa pohdinnoissa ajatuksenamme oli symboloida sivuillamme oppimispolkua, mutta tämänkin kohdan saa kernaasti ajatella uusiksi.

Sivujen tarkoitus
Sivujen tarkoitus on välittää selkeä ja kirkas viesti yrityksemme päämääristä ja tarjoamastamme palvelusta. Verkkokaupassa tapahtuva kaupankäynti on toivon mukaan vain seuraus viestin perille menosta.

Sivujen sisältö
Nykyisten sivujen sisältöä voi tarkastella osoitteessa: (osoite lisätiedoissa)

Sivut, jotka ovat tehneet viime aikoina vaikutuksen
https://www.slow-watches.com
http://www.klauskhotel.com (erityisesti etusivu)
http://www.eximia.fi (erityisesti verkkokaupan osalta)
http://www.ibero.fi
http://www.calm.com
(luonnollisesti oheiset sivut ovat mitä ilmeisemmin suurella rahalla tehtyjä. Vastaavia ei siis haeta, vaan pikemminkin vain yhtä lailla tyylikkäitä ja säväyttäviä)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?