8095 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen uudistus ja mahd. siirto eri alustalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 30.10.2014 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8095 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Meillä on Ning-alustalla toimivat kotisivut. Niitä on moitittu sekaviksi. Olen kova tuottamaan tekstiä, ja toiminta on kehittynyt paljon. Niinpä sivuille on kertynyt paljon informaatiota, eikä oleellisia asioita ole välttämättä kovin helppo löytää seasta. On tullut aika virtaviivaistaa ja karsia. Sivujen osoite on sama kuin sähköpostiosoitteeni loppuosa, joten siitä voi katsoa savottaa.

Emme tarvitse juurikaan Ningin sosiaalisia ominaisuuksia, lähinnä keskusteluryhmiä olisi hyvä voida jatkossakin perustaa (voidaan toteuttaa joko uuteen alustaan kuuluvana foorumijuttuna tai erikseen). Siksi ajattelen, että sivut voisi rakentaa kokonaan uudestaan jollekin toiselle alustalle, samalla jättäen ylimääräisiä rönsyjä matkasta pois ja nostaen oleelliset asiat helpoimmin löydettäviksi. Voit ehdottaa haluamaasi alustaa, joka mielestäsi sopii tarkoitukseen.

Uudistuksen jälkeenkin sivujen pitää olla helposti selaimella päivitettävissä ilman mitään erityisen suurta osaamista. Uuden alustan ylläpitokulut eivät saisi olla paljon kalliimmat kuin Ningin (siellä nyt n. 30 USD/kk).

Tehtävän kuvaus:

- Määritellään yhdessä meidän kuvauksemme pohjalta, mikä on sisällön tärkeysjärjestys, eli minkä pitäisi olla parhaiten esillä ja helpoimmin löydettävissä. Oleellista on, että uudistetuilla sivuilla keskeisimmät asiat on nostettu paremmin esille, ja muu kuitenkin ajankohtainen sisältö on taustalta jotenkin löydettävissä. Sivujen nopeuden ja virtaviivaisuuden takia on tärkeää että yhdellä kertaa näkyviä asioita on vähemmän kuin tällä hetkellä.

- Suunnittelet uudet sivut joille siirrät sisältöä vanhoilta sivuilta. Tässä voit ehdottaa, mitä pitäisi muokata uuteen uskoon / yhdistää / jättää pois. Varsinaista tekstin muokkausta ei tarvitse tehdä, vaan sitä voin tehdä minä.

- Prototyyppien perusteella otamme kantaa ratkaisuihin ja muokataan hommaa eteenpäin.

- Yrityksen graafista ilmettä (logo / väritys / fontit jne.) ei sinänsä ole tarvetta muuttaa, ehdotuksia saa toki siitäkin antaa. Grafiikan suunnittelua tarvitaan lähinnä, jotta saadaan uuteen pohjaan sopivan kokoiset kuvat / palkit / taustat. Kuvamateriaalia ja logoja löytyy paljon.

Työnjakona selkeästi se, että sisällöntuotanto ja sisällön priorisointi on meidän hommamme. Sinun hommasi on asetella se kauniisti ja toimivasti uudelle alustalle.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?