8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yritysilmeen toteutus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.9.2014 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

1.1 Tarjouspyyntö koskee seuraavia toteutuksia
- Kevyt brand book -tyyppinen kokoelma (3-4 sivua) yritysilmeen tärkeimmistä elementeistä. Tämä dokumentti määrittelee uuden yritysilmeen peruslinjat esitellen logon, värit ja typografian.
- Logopaketti. Uusi logo .eps, .psd. ja .ai -muodoissa.
- "One pager" -tyyppisen verkkosivun ilme konsepti-/mockup-tasolla. Sivuston lopullinen toteutus ja suunnittelu kilpailutetaan myöhemmin erikseen.
- Käyntikorttipohja. Käyntikorttipohja asiakkaan toivomassa muodossa.
- Palveluesite. A4-kokoinen, taitettava kaksipuolinen palveluesite, asiakas tarjoaa sisällön.

1.2 Tarjouksen sisältö
Toivomme, että sisällytät tarjoukseen seuraavat sisällöt:
- Ajatus projektin aikataulusta ja yksittäiset aika-arviot jokaisesta toteutuksesta. Lopullinen aikataulu sovitaan toki tekijän kanssa yksityiskohtaisemmin kunhan tekijä on valittu.
- Koko projektin hinta sekä hintaan sisältyvät korjauskierrokset. Toivomme, että hinnoittelet projektin ns. urakkana.
- Ajatuksia uudesta yritysilmeestä ja sen toteutuksesta. HUOM. emme pyydä sinua tarjoamaan meille ideoita tai luonnoksia uudesta yritysilmeestä vaan ajatuksia siitä, miten projektia lähestyisit mahdollisesti benchmark-esimerkkejä käyttäen.
- Portfoliosi tai linkin online-portfolioon.

1.3 Yrityksen taustatiedot
Yritys toimii teollisuuden kunnossapidon ja huoltoratkaisujen alalla. Yrityksen tärkeimmät arvot ovat ammattitaito, luotettavuus, tiimityöskentely, modernit menetelmät sekä ylivoimainen palvelu. Oman alansa sisällä yritys painottuu hinnoiltaan alan kalleimpaan neljännekseen, palvelun laatu on alan sisällä huippuluokkaa.

Yritysilmeen tehtävänä on olla yksinkertainen, raikas ja mieleenpainuva. Yrityksellä on myös vanhoja asiakkaita ja heidän tulisi ymmärtää, että yritys on edelleen sama. Toivomme siis, että suunnittelussa pidetään linkitettyä kuvaa (osoite lisätiedoissa) edes jonkinlaisena ohjenuorana.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?