8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen korjailua

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.9.2014 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei.
Kotisivuillani ei vielä ole julkaistuna kieliversioita. Ensimmäiselle sivulle pitäisi ilmeisesti asentaa kielivaihtoehtoliput. Sivut on tehty wordpressillä. Teema on avada. Sivuilla on language selector ja olenkin täyttänyt jo englanninkielistä sivustoa, asiakas vaan ei sitä vielä pääse lukemaan.

Toinen asia on verkkokauppa. Minulle on tehty nettikauppa (opiskelijatyönä). Sen asentaminen jäi kesken. Nyt haluaisin sen asennettavaksi ja lisäksi ensimmäiselle sivulle tuotevalikoimaa, että jo siitä voi tehdä ostoksia. Näin aluksi, kun omaa nettikauppaa ei ole vielä asennattu, linkit voisivat mennä myös suoraan yhteisömme verkkokaupassa minun tuotteisiini (kyseiseen kauppaan on nytkin jo linkki etusivun alalaidasta.) Kuvia voisi vain olla paljon jo ensimmäisellä sivulla.

Mobiiliversioissa kotisivujeni valikko ei toimi hyvin, sitä on ainakin älypuhelimella vaikea selata (teksti tulee kuvan päälle sekavasti). Tähän pitäisi saada helpotus.

Galleriatoiminto ei aina pelitä, vaan ilmoittaa, että gallery could not load. En tiedä johtuuko galleriasta: asiantuntijan mukaan kuvat ovat ihan oikean kokoisia. Ongelmana taitaa olla tuo NextGENgallery, jolla kuvat on sinne laitettu.

Näihin kaikkiin tai ainakin osaan ongelmista tarvitsisin pikaisesti apua. Kieliasia pitäisi saada kuntoon ihan lähiviikkona.

Ihan täysin en haluaisi kotisivujeni visuaalista tyyliä muuttaa, kun tätä mietittiin paljon. Mutta toki jonkun verran muutoksia voisi tehdä, että sivut saadaan toimimaan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?