7747 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Etsin markkinoinnin osaavaa kielitaitoista yhteistyökumppania (pitkäaikainen)

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 4.9.2014 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7747 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsin markkinoinnin osaavaa sekä kielitaitoista tekijää kirjalliseen projektiini, sekä kokonaisvaltaisesti asiaan liittyvään käytönnön työhön ja järjestelyihin.

Myös jatkoa silmällä pitäen, mielellään yhteistyössä kanssani jatkuvastikin toimivaa, ehdottoman luotettavaa henkilöä.
Toivottavaa olisi, että taidat englannin kielen sujuvasti lähinnä asiakielenä sekä olet pitkäjänteinen, joustava mutta mikä tärkeintä, asialle omistautunut, sosiaalinen henkilö. Osaat markkinoida, kaupata sekä järjestää käytännön asioita, kykenet puhelimitse ja kirjallisesti olemaan yhteydessä erinäisiin tahoihin, sinulla on neuvottelukykyä sekä voit kääntää asiatekstejä yhteistyössä kanssani ja auttaa minua muissa tärkeissä projektiin liittyvissä asioissa.


Mikäli tällainen tuntuu sinulle omimmalta projektilta taikka työltä, kerron sinulle mieluusti tarkempia tietoja sähköpostitse luottamuksellisesti. Otathan rohkeasti yhteyttä ja kerrot taustoistasi ja ajatuksistasi, toimintatavoistasi sekä muusta mahdollisesta asiaan liittyvästä kokemuksestasi (markkinointiin ja muuhun edellä mainittuun liittyvään), niin toivottavasti voimme aloittaa yhteistyömme piakoin.
Odotan ilolla vastaustasi!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?